انتشار مقاله در مجله معتبر Journal of Power Sources توسط حامد آقامحمدی دانشجوی دکترا و دکتر رضا اسلامی فارسانی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی و علم مواد دانشگاه
انتشار مقاله علمی در مجله معتبر Journal of Power Sources توسط آقای حامد آقامحمدی دانشجوی دکترا و جناب آقای دکتر رضا اسلامی فارسانی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی و علم مواد دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ گروهی از پژوهشگران دانشکده مهندسی و علم مواد در سال های اخیر بر آندهای پایه تیتانیومی مورد استفاده در باتری های لیتیوم یون به منظور رفع نیازهای صنعتی کشور در این حوزه متمرکز شده اند. در این راستا، آقای حامد آقامحمدی دانشجوی مقطع دکترای دانشکده مهندسی و علم مواد و جناب آقای دکتر رضا اسلامی فارسانی عضو هیات علمی دانشگاه، در پژوهشی به بررسی تاثیر افزودن گرافن سنتز شده با روش جدایش الکتروشیمیایی بر عملکرد آندهای تیتانیوم نیوبیوم اکسید پرداخته اند که خروجی این پژوهش در مجله علمی معتبر Journal of Power Sources با ضریب تاثیر 9.127 به چاپ رسیده است.
1401/02/05