تفاهم نامه همکاری دو جانبه هلدینگ دانش بنیان گسترش صنعت علوم زیستی و دانشکده مهندسی نقشه برداری به امضا طرفین رسید
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ تفاهمﻧﺎمه همکاری دو جانبه هلدینگ دانش بنیان گسترش صنعت علوم زیستی (لیدکو) و دانشکده مهندسی نقشه‌برداری دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین‌طوسی در تاریخ 1401/3/24 در محل دانشکده مهندسی نقشه‌برداری به امضای طرفین رسید. در این جلسه آقای دکتر عامریان، رییس دانشکده مهندسی نقشه‌برداری، بر همکاری علمی و پژوهشی طرفین در طراحی، توسعه و استقرار سامانه‌های مکان‌محور در حوزه‌های مدیریت و پایش بیماری‌های محیطی، محیط زیست، کشاورزی، منابع آب، فرونشست، مخاطرات طبیعی و حریم شهری تاکید نمودند.
همچنین دکتر طالب زاده، مدیر عامل شرکت لیدکو، آمادگی خود را برای ایجاد بستری جهت تجاری‌سازی طرح‌ها، ایده‌ها و دستاوردهای فناورانه دانشگاه در حوزه علوم زیستی مطرح نمود.
1401/03/24