تیم شنای دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به مقام قهرمانی رسید
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر شعله خداداد مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: در مسابقات انتخابی پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی قهرمانی دانشگاه‌های کشور، تیم شنای پسران متشکل از هشت ورزشکار به مقام قهرمانی تیمی دانشگاه‌های منطقه یک کشور دست یافت.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه گفت: در ماده‌های انفرادی نیز ورزشکاران ما به موفقیت‌های چشمگیری دست یافتند، که نوید آینده‌ای روشن برای تیم‌ های ورزشی دانشگاه است.
خداداد در ادامه ضمن تقدیر از تلاش شناگران دانشگاه، اسامی ایشان را به به شرح ذیل همراه با عناوین کسب شده نام‌ برده و گفت: در حالی که دانشجوی ورزشکار در یک‌ مسیر سخت تحصیلی در یک دانشگاه صنعتی قرار دارد، فقط با اراده، همت و تلاش سخت میتواند هم یک دانشجوی موفق باشد و هم یک ورزشکار حرفه‌ای، از این رو با کمال افتخار باید قهرمانان دانشگاه را نام‌ برد؛
آقای مرتضی حسینی سه مقام اول، یک مقام دوم و یک مقام سوم
آقای کیانوش مشایخی دو مقام اول، دو مقام دوم و یک مقام سوم
آقای آرمین آذرخش دو مقام اول و یک مقام سوم
آقای امیر کوروش بخشی‌زاده نیز دو مقام اول و سه مقام سوم
آقای محمد حسین عبدی بچه‌میر یک مقام اول، یک مقام دوم و یک مقام سوم
همینطور آقایان امیرحسین محسنی، میثم سرزعیم و محمد مهدی جعفری هر یک موفق به کسب یک مقام اول شدند.
شعله خداداد در ادامه گفت: از تلاش دیگر تیم‌های ورزشی دانشگاه نیز نباید غافل شد و باید از ایشان تقدیر و تشکر نمود.
وی ادامه داد: تیم کشتی پسران با سه ورزشکار در مسابقات انتخابی شرکت کرد و آقای حامد الیاسی موفق به کسب مقام سوم شد. همینطور در بخش دختران نیز خانم خدیجه احمدی زمانی در رشته کاراته موفق به کسب مقام دوم شد.
خداداد در پایان گفت: من بعنوان مدیر تربیت بدنی دانشگاه به تمام دانشجویان ورزشکار دانشگاه افتخار میکنم و آرزو دارم روزی در بالاترین مراتب علمی و ورزشی پرچم پرافتخار کشور عزیزمان را به اهتزاز درآورند.
1401/04/15