ایران و هند؛ تعامل در رشته مهندسی مکانیک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، در راستای افزایش تعاملات بین المللی دانشگاه، دکتر مهرزاد میرشمس رئیس دانشکده مهندسی مکانیک با پروفسور سانجیو سانگی رئیس دانشکده مکانیک کاربردی موسسه فناوری دهلی هند به صورت برخط دیدار و گفت و گو کردند.

در ابتدای این نشست روسای دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیر و موسسه فناوری دهلی ضمن معرفی توانمندی های دانشکده خود زمینه های همکاری مشترک و راه های انجام تعاملات علمی را مورد بحث و بررسی قرار دادند. طرفین در موضوعات مکاترونیک، انرژی های تجدید پذیر و حوزه نفت اتفاق نظر داشتند تا پروژه های مشترک دانشگاهی و صنعتی تعریف گردد.

بحث مشاورت پایان نامه های دانشجویان دکترا و تدریس دروس خاص به صورت انلاین و مشترک از دیگر موضوعات مورد علاقه طرفین بود. همچنین گذراندن دوره های فرصت مطالعاتی دانشجویان و اساتید از سوی ای ای تی مورد استقبال و حمایت قرار گرفت.

ضمنا مقرر گردید در حوزه های مورد علاقه طرفین و جهت اشنایی اساتید با پروژه های خاص و مشترک، ماهانه وبیناری از سوی اساتید دو دانشکده برگزار گردد. طرفین تداوم برگزاری جلسات را باعث افزایش ارتباط و تعامل بیشتر دانستند و بر ادامه آن تاکید کردند.

شایان ذکر است دکتر خلیلی استاد وابسته ای ای تی دهلی و عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه خواجه نصیر از حاضران جلسه مذکور بود.

1401/07/23