چهارمین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت نوآوری و فناوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ پژوهشکده بهره‌وری صنعت نفت دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی و انجمن ژئومکانیک نفت ایران، چهارمین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت را در دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی با حضور مدیران و متخصصان دانشگاه و صنعت از جمله ریاست دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، عضو هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران و مدیر نظارت بر تولید نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران، مدیر کل امور پژوهش وزارت نفت، مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت و رؤسای انجمن‌های علمی و صنفی مرتبط در تاریخ 11 الی 13 بهمن ماه 1401 برگزار خواهند کرد. محورهای این کنفرانس شامل نوآوری و فناوری، پایش و مدیریت ریسک، انرژی‌های نو در حوزه اکتشاف و مطالعات ژئوفیزیکی، حفاری و برداشت چاههای نفت و گاز، ازدیاد برداشت و توسعه میادین، مدلسازی ژئومکانیکی مخازن و بهینه سازی تولید خواهد بود. در حاشیه کنفرانس، تور ژئومکانیکی توسط انجمن ژئومکانیک نفت ایران برگزار می‌شود. همچنین به جهت هم افزایی توانایی علمی انجمن‌ها انعقاد توافق نامه‌های میان انجمن‌های صنفی و علمی مرتبط با انجمن ژئومکانیک نفت در حاشیه کنفرانس صورت خواهد پذیرفت.

برای ثبت نام در کنفرانس و کسب اطلاعات و اخبار می‎توان به سایت کنفرانس به نشانی pgc2023.kntu.ac.ir و یا سایت انجمن ژئومکانیک نفت ایران irpga.com مراجعه نمود. هزینه حضور در کنفرانس با عضویت در انجمن ژئومکانیک نفت ایران دارای تخفیف خواهد بود. به شرکت کنندگان در برنامه‌های مختلف این کنفرانس گواهی‌های مربوطه از جمله گواهی شرکت در کنفرانس، ارائه مقالات، شرکت در ورکشاپ آموزشی و شرکت در تور ژئومکانیکی اعطا خواهد شد.

1401/11/08