راه اندازی سامانه تلفن گویا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ مجید حسنی مدیر روابط عمومی دانشگاه در رابطه با راه اندازی سامانه تلفن گویای دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی بعنوان دانشگاهی که داعیه دار علم و اخلاق است، در مسیر تعالی خود بعنوان یک دانشگاه تمدن ساز، نیازمند تکریم ارباب رجوع در بالاترین سطح انسانی و اخلاقی است، بنابراین و در همین راستا، سامانه تلفن گویا راه اندازی گردید؛ از قابلیت های این سامانه میتوان به دسترسی آسان به بخش های مختلف؛ ضبط مکالمات، امکان ارائه نظرسنجی در پایان مکالمات و قابلیت ارائه پیشنهاد و انتقاد برای مخاطبان و... اشاره نمود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه در پایان اشاره کرد: این سامانه در فاز اول خود برای سازمان مرکزی دانشگاه راه اندازی شد که بیشترین تماسها را در بر دارد، امیدواریم راه اندازی این سامانه موجبات رضایت مراجعین تلفنی را فراهم آورد.

تاریخ:
1401/11/19
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس پست الكترونيكي شما
توضيحات
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.