جلسه با موضوع همکاری با رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ به دنبال توسعه فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در سطح بین الملل، صبح سه شنبه 9 آبان ماه 1402 جلسه ای با حضور دکتر محسن صراف، رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشورهای آسیای شرقی، استرالیا و نیوزیلند، دکتر امیررضا شاهانی رئیس دانشگاه و دکتر مهدی احسانیان معاون بین الملل دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار گردید.
در این جلسه ضمن بحث و گفتگو در ارتباط با لزوم گسترش روابط علمی با مراکز علمی و پژوهشی معتبر دنیا با هدف ارتقاء سطح علمی- پژوهشی دانشگاه ها، در ارتباط با امکان همکاری با دانشگاه ها و موسسات علمی و پژوهشی کشورهای شرق آسیا بحث و تبادل نظر شد و زمینه های همکاری مورد توجه قرار گرفت.
بر همین اساس مقرر شد دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی با توجه به نیاز های کشور بالاخص نیازهای صنعتی، اولویت های پژوهشی و آموزشی خود را تعیین کند تا زمینه همکاری با دانشگاه های هدف در این منطقه از آسیا با توجه به اولویت ها پایه گذاری شود.
1402/08/15