پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی حمله تروریستی استان کرمان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر امیررضا شاهانی، رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، در پی حادثه تروریستی در استان کرمان پیام تسلیتی به شرح زیر صادر نمود:

*انا لله و انا الیه راجعون*
خبر شهادت جمعی از مردم شریف کشور اسلامی عزیزمان در حادثه تروریستی استان کرمان که به دست تروریست‌های کوردل و وابسته به ایادی استکبار جهانی رقم خورد، موجب تأسف و تألم فراوان شد. این اقدام شنیع نشان می دهد که دشمن پلید چه میزان نسبت به قهرمان ملی ما و سرباز وطن و اسلام حاج قاسم عزیز کینه دارند که حتی از دوستداران او هم انتقام می گیرند.
اینجانب ضمن محکومیت این اقدام تروریستی، شهادت هموطنان عزیزمان را به پیشگاه حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری(مدّ ظله العالی)، خانواده معزز آنان و مردم شریف ایران اسلامی تسلیت عرض نموده و برای آن عزیزان در روز ولادت حضرت صدیقه طاهره (س) از خداوند متعال، رحمت و رضوان الهی و برای بازماندگان معزز، صبر جمیل و برای مجروحین حادثه شفای کامل و عاجل مسئلت می‌نمایم.

امیررضا شاهانی
رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی