قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی 1399

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته شدگان  مقطع تحصیلات تکمیلی ورودی سال 1399 دانشکده مهندسی کامپیوتر به اطلاع می رساند :

*از آنجائیکه عمده ترین راه ارتباطی اداره آموزش دانشکده با دانشجویان از طریق ارسال پیامک می باشد، دقت کنید ، شماره تلفنی که همیشه فعال است را در سامانه گلستان ثبت کرده باشید. درصورتیکه نیاز به اصلاح شماره تلفن وجود دارد به آدرس ایمیلce.ad@kntu.ac.ir   نام و نام خانوادگی شماره دانشجویی و شماره موبایل جدید خود را اعلام نمایید.

*در اولین ترم تحصیلی شما، انتخاب واحد با نظر مدیران گروه توسط اداره آموزش دانشکده انجام شده است . به دلیل شرایط خاص در این نیمسال ، اخذ 6 واحد درسی برای شما برنامه ریزی شده است. کلاسهای درسی از روز شنبه 17 آبان ماه طبق برنامه هفتگی برگزار میگردد.

*برای آشنایی با نحوه کار سامانه دروس دانشگاه لازم است راهنمای ورود به سامانه دروس دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی  را با دقت مطالعه نمایید.

درصورتیکه برای ورود به این سامانه با مشکل روبرو شدید به آدرس ایمیل مرکز آموزشهای الکترونیکی elearning@kntu.ac.ir اطلاع دهید.

*گزارش برنامه هفتگی دانشجویان در سامانه گلستان در زمان ثبت نام گزارش 88 و پس از پایان ثبت نام گزارش 78 می باشد.

*معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده به منظور آشنایی با گروههای آموزشی، قوانین و مقررات آموزشی ، مسئولین و اساتید محترم دانشکده، طبق برنامه زمانبندی جدول زیر، جلسه مجازی معارفه و خوشامدگویی را در روز دوشنبه 19 آبان ماه برگزار می نماید.

گروه آموزشی

ساعت برگزاری جلسه

شبکه های کامپیوتری

13:00 الی 13:30

معماری سیستم های کامپیوتری

13:30 الی 14:00

نرم افزار

13:30 الی 14:00

هوش مصنوعی و رباتیکز

14:00 الی 14:30

جلسه معارفه دانشجویان مقطع دکتری

14:30 الی 15:00

* برای ورود به جلسه مجازی باید از مرورگر کروم و یا فایرفاکس استفاده نمایید.
* لینک ورود به جلسه مجازی جلسات دانشکده   https://meetbk.kntu.ac.ir/b/zxm-z48-3pr
*کد دسترسی برای ورود به جلسه 720612

چنانچه در طول جلسه و یا قبل از آن سوالاتی در خصوص ورود به سامانه دارید می توانید با شماره تلفن 84062471  تماس بگیرید.

تذکر: حضور دانشجویان جدیدالورود در این جلسه الزامی بوده و در صورت عدم حضور، مشکلات ایجاد شده متوجه شخص دانشجو خواهد بود.

Review:
Date: